Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN


1. ALGEMEEN

De volgende algemene voorwaarden gelden voor alle bestellingen die door de klant worden geplaatst bij Sam Lederwaren.

Door gebruik te maken van samledewaren.nl en/of door een bestelling te plaatsen, ga je met de onderstaande algemene voorwaarden akkoord. Zorg dat je de voorwaarden volledig hebt gelezen en begrepen voordat je je bestelling plaatst.


Bestellingen die met iDEAL worden betaald, kunnen vanaf 16 jaar worden gedaan. Wij bieden je geen garantie dat onze producten te allen tijde verkrijgbaar zijn. Het kan zijn

dat bepaalde producten of diensten alleen op enig tijdstip op Samlederwaren worden aangeboden.


Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving aan jou.


Graag bieden wij je de best mogelijke online ervaring. Je gaat ermee akkoord:

- Geen mededelingen die negatieve invloed hebben en schadelijk zijn voor ons bedrijf, producten te verzenden, posten uploaden of promoten;

- Ook ga je niet handelen op een wijze dat andere gebruiker beperkt, schaadt of remt in het genieten of gebruiken van de website, of zelfs de veiligheid van de website

beïnvloeden;

- Je gebruikt geen apparaat of hulpmiddel om te navigeren in de website, of om de inhoud van de website te kopiëren.


2. Prijzen en verzendkosten

De prijzen die zijn vermeld op samlederwaren.nl zijn inclusief de wettelijke BTW, maar exclusief de verzendkosten.

De verzendkosten gelden voor alle bestellingen, ongeacht het gewicht en de omvang van je bestelling. Op bestellingen onder €20,- komt nog €2,95 bij .


3. Besteling

Indien je je e-mailadres hebt geregistreerd, ontvang je na het plaatsen van een bestelling een bevestiging per e-mail. In het geval dat we je bestelling niet kunnen leveren, laten we je dit zo snel mogelijk weten. De bestellingen die al betaald zijn, proberen we via de door jou gebruikte betaalmethode terug te storten.


4. Levering

Sam Lederwaren gaat zorgvuldig te werk bij verwerking van bestellingen. We streven ernaar om je bestellingen af te leveren op een woonadres. Ook is het mogelijk om je bestellingen

bij onze winkel op te halen. De bestellingen worden zo snel mogelijk en op volgorde van binnenkomst afgehandeld. We streven ernaar om binnen 2 tot 3 werkdagen na bevestiging van je bestelling te leveren, tenzij anders overeengekomen. We proberen de bestellingen binnen de gestelde termijn te leveren, maar soms kan vertraging ontstaan door onverwachte gebeurtenissen.


5. Herroepen van een bestelling

Je kunt je bestelling annuleren of retourneren vanaf de datum waarop je de bestelling hebt geplaatst tot 14 dagen na ontvangst van de bestelde artikelen. Bent u niet helemaal tevreden met het bestelde product, valt de kleur tegen, heeft u de maat verkeerd ingeschat? Het kan allemaal gebeuren. Uiteraard is dit geen probleem bij ons. Op alle bestellingen heeft u een bedenktermijn van 14 dagen. Deze bedenktermijn verstrijkt 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.


6. Retourzendingen

Sam Lederwaren garandeert een volledige vergoeding van teruggezonden artikelen. Dit doen we op voorwaarde dat alle artikelen worden teruggezonden in dezelfde staat als waarin zij verkeerden bij ontvangst. Hiermee wordt bedoeld dat de artikelen niet vuil, beschadigd of gedragen mogen zijn. Ook moeten de prijskaartjes of etiketten niet zijn verwijderd. Artikelen retourneren in de webshop kan per post. Hier zijn retourkosten aan verbonden Voor het retourneren van een bestelling vragen we een bijdrage van € 4,95, dit bedrag zal in mindering worden gebracht op het terug te betalen bedrag.


7. Betaalwijzen

Je wordt tijdens het betaalproces automatisch doorverwezen naar je bank om de betaling te voltooien. Als je gebruik maakt van6 online bankieren, heb je de mogelijkheid om via iDeal te betalen. De betaling wordt automatisch van je rekening afgeschreven.


8. Garantie

De wettelijke garantie betekent dat u altijd recht heeft op een goed product. Als een product niet deugt, heeft u recht op gratis reparatie of een nieuw product. Er is geen wettelijke garantietermijn in Nederland. Dit is omdat het ene product langer mee gaat dan het andere. Voor meer informatie over de wettelijke garantie kunt u de website van de Rijksoverheid

raadplegen.


FABRIEKSGARANTIE

Naast de wettelijke garantie heeft u bij onze producten recht op fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie is van toepassing bij product- en/of fabricage fouten. Uitgesloten van fabrieksgarantie zijn slijtage en schade door oneigenlijk gebruik. De garantietermijn verschilt per fabrikant en verschilt daarom per product.


GARANTIE CLAIMEN

Op het moment dat een door u besteld artikel beschadigd en/of defect raakt raden wij u aan contact op te nemen met onze klantenservice. Afhankelijk van het type klacht zal gevraagd worden een foto van het defect/de beschadiging toe te sturen. Dit zodat wij de klacht direct door kunnen zetten naar de desbetreffende fabrikant. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. Beoordeling van de fabrieksgarantie vindt plaats door de fabrikant zelf.


9. Bedrijfsinformatie

Sam Lederwaren V.O.F

Gevestigd: Lekkenburg 45, 2804XB Gouda

Kamer van Koophandelnummer: 71849408

BTW- nr: NL858873473B01

Telefoon: 0182 605 754