Privacy verklaring


Sam lederwaren respecteert de privacy van de bezoekers van de website. Het beschermen van je persoonsgegevens is voor ons van belang.

 

Wij dragen er zorg voor dat jouw persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Deze privacyverklaring geeft de klanten van Sam lederwaren een duidelijke communicatie over het gebruiken, verzamelen en opslaan en verwijderen van jouw persoonsgegevens.

 

Bij het gebruiken van onze websites www.samlederwaren.nl verkrijgen wij bepaalde gegevens van jou. Deze gegevens gebruiken en bewaren wij uitsluitend voor het uitvoeren van bestellingen voor producten uit de webshop. de persoonsgegevens wordt niet voor andere doeleinden gebruikt. Bij de uitvoering van onze dienstverlening schakelen wij derden in. Jouw persoonsgegevens worden slechts met derden verstrekt wanneer deze gegevens nodig zijn ter uitvoering van de betreffende diensten.

 

Wij zullen jouw persoonsgegevens in bepaalde gevallen opslaan:

 

- Verwerken en afleveren van bestellingen;

- Afhandelen van betalingen en klachten en ook andere dienstverleningen;

- Informeren over wijzigingen;

- Webshop account aanmaken.

 

Wij bewaren jouw gegevens zolang jouw account actief is bij ons en zolang de gegevens voor het verlenen van onze diensten benodigd zijn.

 

Om de informatie en functionaliteit te verbeteren, worden op deze website cookies gebruikt.

Sam Lederwaren heeft passende technische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen en te zorgen dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot jouw gegevens. Wij maken hiervoor gebruik van een beveiligde SSL- verbinding.

 

De privacyverklaring kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt. Op onze website is de laatste versie van de privacyverklaring altijd beschikbaar.

 

Contactgegevens

 

Sam Lederwaren

Lekkenburg 45, 2804XB Gouda

Nederland

 

Kamer van Koophandelnummer: 71849408

E-mail: info@samlederwaren.nl

Telefoon: 0182 605 754